Mª Carme Ferrer assumeix la presidència del Gremi de Llibreters amb la voluntat de "potenciar el foment de la lectura i la formació del sector"

El Gremi de Llibreters de Catalunya ha escollit per unanimitat Mª Carme Ferrer com a nova presidenta. Ferrer, gerent de la llibreria Troa Empúries, de Girona, assumeix el càrrec amb la voluntat de "potenciar la formació del sector i construir estratègies per fomentar la lectura". 

La llibretera, que substitueix Antoni Daura, ha estat escollida per unanimitat en l'única candidatura presentada. La nova presidenta té la intenció de "fomentar la comunicació i el diàleg amb les administracions per a construir estratègies comunes de suport i foment lector" sobretot entre els més petits. "Hem de fer que les llibreries siguin properes, que els nens i nenes vinguin i que els professors triïn llibres adequats", diu.  

Per la seva banda, Daura deixa el càrrec després de vuit anys que qualifica "de difícils per la situació econòmica però intensos i estimulants en què s’ha avançat en projectes novedosos, com l’Escola de Llibreria, la primera de l’estat i de la qual n’han sortit llibreries noves; o Libridata, eina sectorial de gestió i coneixement del mercat". La nova junta comptarà amb Paula Jarrín (Llibreria Al·lots), com a vicepresidenta; Marc Caparrós (Llibreria Cinta), com a vicepresident segon; Irene Tortós (Llibreria L'Altell), com a secretaria; i Carme Prims (La Caixa d'Eines), com a tresorera. 

  • Imatges cortesia de MONMAR COMUNICACIÓ


MONMAR COMUNICACIÓ

Comentarios