Inauguració exposició: Francesc Sillué - Percepcions

Inauguració divendres 2 de març a les 19 h.



La pintura de Sillué suposa una temptativa de transcripció del paisatge urbà, gènere en el qual l'artista pot ser considerat un mestre

Francesc Sillué se’ns presenta amb la seva acostumada tendència, palpitant de llum i de color, amb unes obres pintades amb un alt sentit d’exigència. Un rigor que evidencia el sentit ascensional de la seva obra, la qual sobresurt per com resolt pictòricament la unió d'ambient i arquitectura. Un cop més Sillué ens demostra que és un enamorat dels paisatges urbans, temàtica que l’atrau per les àmplies possibilitats pictòriques que, a l’hora de traduir sensacions visuals, aquests indrets li permeten (...)
(...) L’anàlisi de les seves obres posa en evidència que el seu art està basat en un alt contingut d’observació, una particularitat a la que s’ha d’unir creadora que en tot moment demostra posseir Sillué. Alhora que ens permet adonar-nos que la seva pintura està feta d’un realisme òptic que destaca per com l’artista assoleix reproduir objectivament l’espai, el color i la llum.

ISABEL COLL
Universitat de Barcelona


L'exposició es podrà visitar fins el 8 d'abril de 2018
Horari:
Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
Dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h
Diumenges i festius d'11 h a 14 h

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios