Familia Torres Lounge, el nou espai pop up per gaudir de grans vins a la Vall d’Aran

Vielha, la capital de la Vall d’Aran, és el lloc escollit per dur a terme la nova experiència vínica de la Família Torres: un singular espai pop up on degustar, a copes, les seves referències més exclusives. Així, del 27 de desembre a l’1 de gener, els amants del vi tindran una oportunitat única per descobrir una selecció de grans vins en un recorregut per diferents zones vinícoles.

El pop up, situat al cèntric passeig de la Llibertat de Vielha, es convertirà en una singular i original alternativa d'oci après-ski, creant un espai elegant i acollidor amb una carta de tretze vins de sis denominacions d'origen, tots ells disponibles a copes i acompanyats de selectes tapes. Obrirà cada tarda, de 5 a 9 del vespre, durant sis dies, acostant als residents i visitants de la Vall d'Aran alguns dels vins més emblemàtics del centenari celler familiar.

Del Penedès, destaca el vi insígnia de la Família Torres, el llegendari Mas La Plana, i els blancs Fransola i Waltraud; de la Conca de Barberà, les seves tres referències, els chardonnay Milmanda i Sons de Prades i el negre escollit millor vi en els Premis Aliments d'Espanya 2017, Grans Muralles; del Priorat, Perpetual i Salmos; i de Costers del Segre, Purgatori, una de les novetats més recents. També hi haurà vins dels cellers propietat de la Família Torres com Jean Leon Vinya Gigi, l'escumós Esplendor de Vardon Kennett, Celeste Crianza de Ribera del Duero i Camino de Magarín de Rueda.

Cap d’any amb Esplendor de Vardon Kennett

El Cuvée Esplendor 2013 de Vardon Kennett, que neix de vinyes d'altura del Penedès, serà el protagonista de la festa de cap d'any de Vielha. Tots els que, desafiant el fred, es donin cita a partir de les onze de la nit a la plaça de l'església de Sant Miquèu per celebrar el nou any ho faran amb els dotze raïms típics i una copa d'aquest exclusiu escumós.

A més, al llarg del mes de desembre, nombrosos establiments de la Vall d'Aran estan portant a terme diferents activitats entorn al vi com tasts, degustacions i maridatges, de la mà de Família Torres.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios