LA IAIA presenta, per primera vegada a Barcelona, el seu disc "Tornar a ser U" dins el 19 Festival Mil·lenni

La iaia presenta, per primera vegada a Barcelona, el seu disc "Tornar a ser U" el dia 30 de novembre a les 21h, en el marc del 19 Festival Mil·lenni. El lloc escollit pel trio osonenc serà la Sala Apolo, que també serà l'escenari del seu nou videoclip, protagonitzat pel públic assistent a aquest concert.

La iaia són un grup de Vic d’indie-folk liderat per Ernest Crusats i secundat per Jordi Casadesús i Jordi Torrents. Es van formar com a banda el 2011, any en què van ser escollits grup revelació segons la revista Enderrock. Des de llavors, han anat treballant, evolucionant i progressant mentre alhora cultivaven un públic fidel.

Han publicat dos àlbums, "Les ratlles del banyador", un exercici de trobada entre composició, execució i producció, i "On és la màgia?". La seva perseverança els ha portat al punt on són ara: la presentació del seu tercer disc, "Tornar a ser u", més introspectiu i intimista, travessat pel concepte de reconstrucció personal i de retrobament amb un mateix. Les seves lletres estan basades en fets reals i parteixen d’una crisi existencial que pot compartir tota una generació.


Entrades ja a la venda a www.festivalmillenni.com
 
Imatges cortesia d´'assessoria de premsa

Comentarios