BUIKA presenta "Para mi" al 19 FESTIVAL MIL·LENNI.


L'escenari del Palau de la Música serà el proper 13 de novembretestimoni del directe del nou treball de BUIKA, anomenat 'Para Mi' que arriba dins de la dinovena edició del Festival Mil·lenni de Barcelona. 

Concha Buika, cantant d’origen guineà, va crèixer en un barri d’ètnia gitana a Palma de Mallorca. És una cantant de fusió flamenca influenciada pel jazz molt aclamada per la crítica nacional. Va saltar a la fama al 2006 amb el seu àlbum en solitari Mi Niña Lola.  Al 2009 va ser guanyar un Grammy Latino pel seu treball “El último trago”, un homenatge a Chavela Vargas i a Bebo Valdés en els seus 90 aniversaris.
Aquesta diva negra que va revolucionar el món del flamenc i de la copla, és considerada una de les 50 millors veus del món.

Enguany presenta “Para mi”, un llarg i emocionant viatge on narra amb el seu característic accent els relats més emocionants que dedica a la terra que la veure néixer, tot a través de la seva música. Aquest nou so de Buika és una intensa fusió d'estils musicals que han estat meticulosament seleccionats i que es converteix en un ric i eclèctic so de jazz, jazz llatí, afrobeat, funk, soul, reggae i pop, tot amanit amb un to flamenc que no deixarà a ningú indiferent.
Entradas ya a la venta a www.festival-millenni.com

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios