ACVic llança els seus tallers de tardor amb propostes sobre el món de la imatge, la performance i l'estampació

ACVic Centre d'Arts Contemporànies acaba de fer pública la seva oferta de tallers per aquesta tardor amb propostes vinculades al món de la imatge, la performance i l'estampació que es duran a terme als mesos de novembre i desembre i, en algun cas, també al gener i febrer. Es tracta d'una oferta adreçada a persones vinculades al món de l'art, la fotografia i del disseny i a professionals de l'ensenyament. 

L'oferta inclou un taller sobre estampació, L'Estampa, a càrrec de Toni Garcia, professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, que proposa conèixer diferents mètodes ecològics de producció, la impremta hectogràfica i nous materials; i un microtaller de performance com a mitjà d'expressió artística a càrrec de Joan Morey, videoartista premiat que a l'actualitat exhibeix diversos treballs a ACVic en l'exposició Pantalla Doble. També es durà a terme un taller per gestionar i retocar imatges, Taller de Lightroom, impartit pel fotògraf Jordi Cabanas, amb una àmplia trajectòria en el camp de la formació; i un altre sobre tècniques per documentar processos educatius que impartirà Bruna Dinarès, coordinadora de les activitats educatives d'ACVic.
 
 
Els tallers tenen una durada d'entre 8 i 12 hores repartides en sessions de 2 hores o bé d'una sola jornada en el cas del dedicat a la performance. Els tallers tenen un preu molt reduït gràcies al suport de l’OSIC Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
El període d’inscripció finalitza el dia 26 d’octubre

     Sobre ACVic Centre d'Arts Contemporànies
 
ACVic Centre d'Arts Contemporànies és un equipament cultural públic on es promou la creació, investigació i producció de propostes vinculades a l'art contemporani. Impulsat per l’Ajuntament de Vic i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i gestionat per H. Associació per a les Arts Contemporànies, el centre acull i interactua amb artistes i actors culturals tant de l'entorn immediat com de fora i fomenta la relació entre l’activitat educativa i el territori i la interacció social creant situacions que possibilitin incorporar nous
públics a les activitats artístiques. En la seva producció, també tracta d'incidir en elements controvertits de la realitat social obrint-se a una àmplia tipologia de creadors. Per altra banda, incentiva projectes de recerca que desenvolupen metodologies basades en hipòtesis de treball i la possibilitat de portar-los a terme en un àmbit més experimental.
 
  • Imatges  ACVic Centre d'Arts Contemporànies

Comentarios