El CSIO Barcelona 2017 inicia el compte enrere amb Longines com a nou patrocinador principal


A menys d'un mes perquè comenci el CSIO Barcelona 2017  tot és a punt al Reial Club de Polo de Barcelona (RCPB) per donar acollida als millors genets i cavalls del món. Del 28 de setembre a l'1 d'octubre les instal·lacions olímpiques del club barceloní obriran les seves portes a l'esdeveniment esportiu internacional més antic d'Espanya que enguany arriba a la seva 106 edició. Durant quatre jornades, més de 40.000 espectadors gaudiran de la millor hípica del moment a Barcelona en un esdeveniment espectacular que, a més, celebra una doble efemèride molt especial: el 120 aniversari del RCPB i els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona'92.

Després de la disputa de les diferents lligues mundials, el llistat provisional de països participants en la cinquena Final de la Longines FEI Nations CupTM està compost per: Alemanya, França, Irlanda, Itàlia, Holanda, Suïssa, Suècia, Bèlgica, Gran Bretanya, el Canadà, EUA, Brasil, Xile, Egipte, Nova Zelanda, Emirats Àrabs Units, Qatar i Espanya. Tots ells acudiran amb els seus millors representants per encarar la competició que té tots els ingredients per convertir-se en la cita hípica més emocionant de la temporada. Els top ten del món estaran presents en aquest esdeveniment que obrirà les portes el dijous, 28 de setembre, a les 9:30h amb el Trofeu Royal Bliss.

A més de les tres proves per equips (la primera qualificativa, la Longines Challenge Cup i la Gran Final Longines), el CSIO Barcelona 2017 completa el seu programa de competicions amb altres sis proves individuals, entre les quals destaca la Copa de SM la Reina - Trofeu segura Viudas, i la tradicional Copa Longines de la Ciutat de Barcelona, com a colofó final de la competició del diumenge 1 d'octubre.

Longines, nou patrocinador principal de la FEI Nations CupTM Jumping

Longines es convertirà en patrocinador principal de la FEI Nations CupTM Jumping Sèries com a resultat d'un acord històric signat amb la Federació Eqüestre Internacional (FEI) en el marc del Campionat d'Europa que s'ha disputat a Göteborg. La firma de rellotgeria suïssa celebrarà aquest nou acord coincidint amb la disputa de la final mundial durant el CSIO Barcelona al Reial Club de Polo de l'28 de setembre a l'1 d'octubre.

Longines, que ja es va convertir en patrocinador oficial de la FEI (Fédération Eqüestre International) el 2013, ha estès el seu patrocini global amb aquest nou acord que assegura la disputa de la FEI Nations CupTM Jumping sèries durant els propers cinc anys. La Final del proper mes de setembre s’anumenarà "Longines FEI Nations CupTM Jumping Final", mentre que la sèrie es denominarà "Longines FEI Nations CupTM Jumping".

Amb aquest acord, Longines seguirà en el seu paper com a patrocinador global de la FEI i patrocinador principal de la FEI World CupTM Jumping d'Europa Occidental, així com a cronometrador i rellotge oficial de la FEI i cronometrador oficial dels Joc Eqüestres Mundials FEI.

"Aquest nou acord amb Longines és el més important de la història de la FEI i possiblement també de la història de l'esport eqüestre", va afirmar el president de la FEI, Ingmar De Vos. "No només s'assegura el futur a llarg termini de la nostra competició per equips més important, la Copa de Nacions, sinó que també proporciona a tota la indústria un suport mai vist anteriorment".

Per la seva banda, Juan-Carlos Capelli, vicepresident i responsable de màrqueting internacional de Longines, va destacar: "Volem agrair al president de la FEI, Ingmar De Vos, i al seu equip haver fet possible aquest nou acord, i estem impacients perquè arribi la gran final a Barcelona".
Fonts del Reial Club de Polo i del CSIO Barcelona han mostrat la seva gran satisfacció després de la signatura d'aquest acord que garanteix la continuïtat de la lliga de Copa de Nacions en benefici de la competició de salts internacional.

Torna el PoloPark, diversió per a tota la família (+ INFO: polopark.csiobarcelona.com)
 
Situat al Camp de Polo, un dels espais verds més extensos de la ciutat i a pocs metres de la Pista Olímpica de Salt, el PoloPark oferirà per segon any consecutiu diversió i entreteniment familiar amb propostes per a totes les edats que inclourà activitats com: el popular Pony Park; la zona d'oci infantil Kids Park; una àmplia oferta gastronòmica de qualitat amb el Foodie Fest; les àrees Market i Brand Village, per fer shopping; la zona Horse & Rider, on poder trobar tot tipus de productes eqüestres; la nova zona Body & Mind, amb propostes per a la cura de la ment i el cos; i tot això amenitzat amb música i espectacles en directe cada dia de la mà d'artistes emergents.

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios