The Sey Sisters, les millors veus africanes del moment, aterren al Festival Música i Veu de Vilafranca del Penedès


El continent africà segueix sent un gran desconegut a nivell musical per molts de nosaltres malgrat tenir-lo a tocar. És una autèntica llàstima, doncs el panorama musical d’Àfrica viu un moment excel·lent que reflecteix la vitalitat d’un continent que va molt més enllà de les imatges de guerra i fam que apareixen als mitjans de comunicació. Dins d’aquest moment tan dolç de la música africana, The Sey Sisters abanderen l’onada de música negra que es vol fer un lloc dins els escenaris catalans i europeus amb tres de les veus femenines més impressionants de l’actualitat. I les podrem gaudir al Festival Música i Veu de Vilafranca del Penedès.

The Sey Sisters són tres germanes -l’Edna, la Yolanda i la Kathy- naturals de Ghana i tocades amb la vareta del talent més absolut. Sobre l’escenari són pura emoció, ritme i contagiosa energia transmesa a través de la fantàstica fusió de gospel i sons africans que ofereixen a un públic que acaba sempre meravellat.

......

Acompanyades pel pianista i saxofonista Albert Bartolomé, les tres germanes aterren al Festival Música i Veu per presentar el seu primer treball discogràfic: Let Freedom Ring. El nom del disc prové d’un fragment del mític discurs de Martin Luther King ‘I have a dream’ (1963), i es tracta d’un cant harmònic que recorda la lluita dels esclaus primer i més endavant la dels afroamericans per aconseguir els seus drets civils.

El concert de The Sey Sisters serà per tant una festa del ritme i unes molt necessàries reivindicacions per superar barreres racials massa presents encara a moltes parts del món. Serà, sens dubte, un dels concerts més especials de tot el Festival Música i Veu i de ben segur el que més farà ballar a tots els afortunats assistents a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer el proper diumenge 28 de maig a les 19h.


  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges i vídeos cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios