Pop dels 80, funk i blues: descàrrega d'adrenalina a Craft Barcelona


Aquest cap de setmana la diversió no s'atura amb actuacions especials: el funky del grup  Blue Funky Mamma; el pop i el 'beermut' es donen la mà amb Llum d'Oli; el blues també tindrà la seva representació amb el grup La Crème On Tour; el funky divertit de Demetrios y el blues de Maus posen el punt i final a un cap de setmana molt, molt eurovisiu.
L'agenda completa de concerts d'aquest cap de setmana a Craft Barcelona:

Divendres 12,  23:00h: Blue Funky Mamma- Cicle Craft&Funky


Un quartet inspirat en el groove dels 60's i començaments dels 70's, shuffle, soul, jazz i funk, que combinen versions de l'època amb temes propis.



Dissabte 13, Llum d'Oli  13h- Cicle Beermut&Pop
Llum d'oli és un duo acústic de Granollers. En les seves actuacions es poden sentir versions de tots els estils i èpoques, des de jazz i folk a versions acústiques de rock i pop actual.
El projecte comença quan dos músics que vénen de dos àmbits ben diferents es troben. El Víctor, de grups de rock i punk del Vallès i l'Elena del cant coral, primerament a cors de l'escola Amics de la Unió de Granollers i desprès formant part del grup vocal In Crescendo amb qui va guanyar el programa Oh Happy Day! De TV3.

Dissabte 13,  21h:  La Crème On Tour- Cicle Craft&Blues
Dos persones. Ella i ell. Ell i ella. Una simbiosi perfecte de veu i guitarra de covers de clàssics de pop.
Dissabte 6, 23.30h: Demetrios- Cicle Craft&Funk Demetrios neix amb la intenció de retre homenatge a The Meters, grup de New Orleans mític en la història de la música funk. A finals del 2014 consolida la seva actual formació amb músics procedents de diferents tradicions, però units pel seu amor cap al funk més clàssic, el soul, i la música negra en general.
Diumenge 14, 13:30h: MausBCN - Cicle Beermut&Blues
MAUS, duet acústic format per Neusinha i Marky, amb repertori variat i adaptable. Guitarra, caixó i veus, interpreten temes a petició, versions i temes originals. Pop, Rock, Jazz, Blues, Bossa.


  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges i vídeos cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios