Craft Barcelona celebra el tercer aniversari del local amb concerts de funky, blues i el II Speed Beer de cerveses artesanes

La millor cervesa artesanal i els concerts en directe es donen la mà en el gastrobar Craft Barcelona.  Fa tres anys, Craft Barcelona inaugurava una nova etapa entre les tavernes de la ciutat. Menú gastronòmic, tapes d'elaboració gourmet, cervesa artesanal i grups musicals: el pack ideal per a una vetllada immillorable a la Ciutat Comtal. I aquest dissabte 6 de maig, a més dels concerts, també se celebra el II Speed Beer de cerveses artesanes (l'única activitat per a la qual és necessària entrada prèviaon es tastaran vuit cerveses, inclosa la presentació en societat d'un d'elles (la cervesa Tibidabo), que seran presentades pels mateixos brewers. Un regal diferent per al Dia de la Mare.


Aquest cap de setmana la diversió no s'atura. I en el seu tercer aniversari, les actuacions són molt especials: el rock del grup femení  Deudoras; el blues i el 'beermut' es donen la mà amb The Blues Prisoners i de Sweet Marta;el funk també tindrà la seva representació amb el grup CatFingers i la formació Verteramo i Costales posen el punt i final a un cap de setmana de celebracions.
L'agenda completa de concerts d'aquest cap de setmana a Craft Barcelona:



Divendres 5,  23:30h: Deudoras- Cicle Craft&Rock

El grup format per Imma Lucas (baix i veu) i Laia Masriera (bateria i cors). Treball perfeccionista. Treballen composicions electròniques i el seu so acústic és perfecte per al directe i la sonoritat de Craft Barcelona.


Dissabte 6, The Blues Prisoners 13h- Cicle Beermut&Blues

Sota les influències de Muddy Waters, Kenny Neal & Billy Branch, Big Bill Broonzy o Kim Wilson, el dissabte apareixeran dos paios... que al 1980 es van escapar de pressó i encara els estan buscant. D'aquí el nom del grup The Blues Prisoners. Durant aquests anys se'ls ha pogut veure per diferents sales i clubs fent el que més els agrada: robar... el cor del públic tocant blues, la seva passió!


Dissabte 6, 21h: Sweet Marta - Cicle Craft&Blues

Des d'un texas blues, un chicago blues o west coast i interpretant a artistes com Hound dog Taylor, Gary Primich, Slim Harpo, Koko Taylor o William Clarke entre d'altres. Sweet Marta (veu i harmònica)  és una autèntica locomotora del blues que no deixa indiferents als amants del gènere. Aquest concert forma part dels actes del tercer aniversari de Craft Barcelona i tindrà lloc just després del II Speed Beer de cerveses artesanes.



Dissabte 6, 23.30h: CatFingers - Cicle Craft&Rock

CatFingers és la banda de versions dels clàssics de la Motown, dels anys 60, 70 i del pop actual. El grup ha plasmat la seva energia en l'experiència a multitud de concerts i per estar present al programa dels principals festivals  de Catalunya, com el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de BarcelonaAquest concert forma part dels actes de celebració del tercer aniversari de CraftBarcelona.

Diumenge 7, 13:30h: Verteramo + Costales - Cicle Beermut&Blues
La formació combina el millor dels dos solistes: el blues clàssic de Federico Verteramo i el boogie woogie, jump i swing (west coast) de Jorge Costales. D'aquesta manera el show que mostren a l'escenari és més variat i espectacular.

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa



Comentarios