Concert de 'Serrat sense Serrat', al Festival de Música i Veu de Vilafranca del Penedès aquest diumenge 9 d'abril

Una part del preu de les entrades per als concerts serà destinat a la Fundació l'Espiga, una institució sense ànim de lucre que vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitats físiques o mentals.


Els clàssics de Serrat es viuran al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès. Dos pianos, a quatre mans. Els pianistes Josep Mas Portet (‘Kitflus’) i Ricard Miralles interpretaran les cançons del noi del Poble Sec, Joan Manuel Serrat. 'Penèlope', 'Mediterráneo', 'Paraules d'amor' ... Un gran concert que actualment està de gira per arreu de l’estat i que ha tingut un clamorós èxit tant del públic com de la crítica musical. El propi autor de les lletres, en Joan Manuel Serrat, els dóna tot el seu suport artístic.



Aquest concert és actualment un dels més esperats a molts auditoris i programacions musicals per la seva qualitat i calidesa, en permetre escoltar a la vegada dos grans pianistes. Després del concert ens retrobarem, músics i públic, a la Sala d'Exposicions per fer un tast de cava i catànies.

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios