Big Mama torna al gastrobar Craft Barcelona en un cap de setmana de rock i swing

La millor cervesa artesanal i els concerts en directe es donen la mà en el gastrobar  Craft Barcelona. Aquesta Setmana Santa la diversió no s'atura i Craft Barcelona cita a tots els amants de la música, la cervesa artesanal i el bon menjar en el seu emblemàtic local del Barri Gòtic. El cap de setmana s'iniciarà amb el tradicional cant a l'amèrica dels 60 i 70 de The Travelling Buriitos i amb l'innovador gypsy swing de Mon Petit Món, i el seguiran el rock de Ciudad Condal i el blues d'un referent de la magnitud de Big Mama.



L'entrada per a tots els concerts és gratuïta.

L'agenda completa de concerts d'aquest cap de setmana a Craft Barcelona:


Divendres 14, 13h: The Travelling Burritos - Cicle Craft&Rock

The Traveling Burritos neix amb la unió de tres músics de Barcelona apassionats per la música americana i el rock dels anys 60 i 70.


Dissabte 15, 13h: Mon Petit Món - Cicle Beermut&GypsySwing

Mon Petit Món és un grup únic, fruït del mestissatge musical i la fussió de cultures. Amb una guitarra i la veu tenen suficient per oferir un repertori que transita entre el jazz, la cançó francesa, la bossa nova i fins i tot les havaneres catalanes. Tot això amb un aroma d'anys 30 que asseguraran un migdia de dissabte inmillorable. 

Dissabte 15, 21h: Sara i Joan - Cicle FlamencoFusion

Atenció a aquesta veu singular. La nit del dissabte 15 és la nit del flamenc en les seves diferents facetes. Amb Sara i Joan sentirem un flamenc que es fusiona amb els estils musicals més dispars.



Dissabte 15, 23:30h: Ciudad Condal - Cicle Craft&Rock

Barcelona porta molts anys siguent una referència del rock, i bona proba n'és la prolífica cantera de bandes de rock. Ciudad Condal, nom en homenatge a la ciutat que els va veure nèixer, omplirà Craft Barcelona de guitarres i el rock més pur la nit del dissabte. Un parell de cervesses i a ballar. 

Diumenge 17, 13h: Big Mama & Tota - Ciclo Beermut&Blues

Tercera ocasió en què Big Mama & Tota trepitjaran Craft Barcelona, i és tot un honor.Big Mama Montse, la gran dama del blues a Catalunya, toca la guitarra des dels 12 anys. Des de llavors, canta i composa les seves cançons i interpreta els clàssics. Amb l'argentí Tota, amb una guitarra acústica i harmònica procedents del Mississipí, fan la combinació perfecta per relaxar-se i 'beermutejar'.

CRAFT BARCELONA

Craft Barcelona, situat al Carrer Paradís 4, en l'anomenat Mons Tàber de l'antiga Barcelona romana, és el refugi perfecte per relaxar-se i gaudir després d'un llarg dia de feina on beure, tastar o menjar un bon àpat.

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa


Comentarios