Vibracions punk, rock i jazz en el cap de setmana musical més eclèctic de Craft Barcelona

Per gustos colors. I per gustos musicals, Craft Barcelona. El cap de setmana del 17 al 19 de març aquest emblemàtic local del Barri Gòtic barceloní acollirà concerts de tot tipus que ens portaran del jazz al punk, passant pel rock i el blues. Música en directe per tot tipus d'amants de la música, sempre acompanyada amb la millor cervesa artesana i tapes delicioses.

--------

L'entrada per a tots els concerts és gratuïta.

L'agenda completa de concerts d'aquest cap de setmana a Craft Barcelona:


Divendres 17, 23h: Ancor Miranda Trio - Craft&Jazz

El bateria Ancor Miranda, present en festivals com el Flamenco de Ciutat Vella Barcelona o el Leuven Jazz Festival belga, estarà acompanyat per Tomás Fosch en els teclats i Marc Cuevas al contrabaix. El jazz més elegant i animat per passar una gran nit de divendres desrpés d'una llarga setmana de feina.



Dissabte 18, 13h: Jodie Cash - Beermut&Rock

Filla de músics professionals de Rock'n'Roll y Country, la veu de Jodie Cash transporta directament a l'essència d'aquests dos estils musicals. Després de presentar l'any passat el seu últim treball a l'emblemàtica sala Razzmatazz, Jodie Cash arriba a Craft Barcelona disposada a fer tremolar els ciments del locals amb la seva força musical.


Dissabte 18, 19h: Holy Pinto + Coherence + Keens - Emo&Punk

La simbiosi entre Holy Pinto, Coherence i Keens serà la millor manera d'escalfar motors per la nit de dissabte. Indie, pop, punk i cervesa artesana: el secret d'una tarda immillorable.


Dissabte 18, 23:30h: Stiff Cats - Craft&Emorock

Influenciats per Jimi Hendrix, Nirvana o The Sexy Zebras, Stiff Cats s'autodefineixen com "un grup de bojos que fa soroll". La realitat és que potser si estan bojos, però la seva música és molt més que soroll. El rock psicodèlic abraçarà als afortunats que es trobin a Craft Barcelona aquesta nit de dissabte, donant el tret de sortida al que segur serà una nit espectacular.


Diumenge 19, 13h: Salt&Soul Duo - Beermut&Soul

El millor final a un fantàstic cap de setmana de música i cervesa arribarà a Craft Barcelona de la mà de Salt&Soul Duo. Una guitarra i una veu angelical combinades són suficients per crear una atmosfera soul irrepetible i ideal per a l'aperitiu de diumenge.



  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges i videos cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios