Speed beer: una manera alternativa i divertida de tastar cerveses

Les noves maneres de prendre cervesa arriben cada vegada més a un públic heterogeni. Si la gastronomia s'ha fet ressò dels nous gustos culturals, la cervesa artesana, precisament per esdevenir gastronomia, també ha modificat els hàbits de prendre-la. Evidentment la reunió d'amics al bar o al gastrobar continuarà sent la nostra cita de divendres nit o del cap de setmana. Però també les noves formes de socialitzar a través de la cervesa estan començant a trobar el seu lloc.


Atrápalo i el gastrobar Craft Barcelona van fer el primer Speed Tasting de cerveses artesanes: un joc escènic i divertit en què 8 elaboradors distribuïts en 8 taules expliquen les característiques de les seves cerveses maridades amb menús creats especialment per a l'ocasió. Els elaboradors només tenen 8 minuts per fer les explicacions fins que la música sona, i el seu públic se'n va a l'altra taula.

El públic no es coneix. Va anar a viure l'experiència. I al final de la nit, tothom volia repetir. I és que tenir a l'elaborador al costat perquè ens expliqui tot el que cal d'una cervesa, no passa tots els dies.
Barcino, La Masovera, Lo Vilot, Barceloka Rebel Day, Barcelona Beer Company, La Pirata, Naparbier Sai Saisson i Dougall's han  estat les cerveses tastades. 

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa


Comentarios