"SOTA TERÀPIA" - FINS AL 19 DE MARÇ AL TEATRE BORRÂS

 

La comèdia revelació d’aquesta temporada, SOTA TERÀPIA, s’acomiada del Teatre Borràs el proper diumenge 19 de març. L'espectacle, a partir del text de l’autor Matías del Federico, sota la direcció de Daniel Veronese i amb un repartiment de luxe format per Francesc Ferrer, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera i Meritxell Huertas, s’ha convertit en l’èxit de la temporada.

El públic ha aplaudit aquesta comèdia que no ha deixat indiferent a ningú i que, des de la seva estrena al mes d'octubre, s'ha mantingut entre els tres primers espectacles amb més entrades venudes, reben una gran consideració amb els comentaris i les opinions del públic, que ha estat un dels seus grans còmplices, respectant els possibles 'spoilers' del text.

 

En una nit de divendres, tres parelles són convidades a participar d'una particular i relaxada sessió de teràpia: un intercanvi d'experiències personals, desitjos, somnis i frustracions. Aparentment, res és massa extraordinari, però algú està absent en aquest experiment: aquest cop, la sessió es desenvoluparà sense la tutela de la professional i la portaran a terme els mateixos pacients.

A poc a poc, una maquinària impensada s'engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides en un camí desenfrenat que difícilment es pot aturar. En aquest espai concebut especialment per a aquesta tasca, els sis jugadors se sentiran, aleshores, impulsats a desplegar moviments, a actuar cadascun amb el seu joc ocult.

I el que es revelarà serà una forma inexorable i necessària per expressar el que estava vetllat; trencar amb l'ordenament del comportament social.

Els codis i els aparellaments que havien funcionat fins avui ja no serveixen.

I així sortirà a la llum una altra veritat...

 

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios