'ESCAPE SHOW: l'espectacle on escapes o mors', arriba al Poliorama


A partir del 4 de febrer, tots els dissabtes, a les 19:30h, es podrà veure a l’escenari del Teatre Poliorama l’espectacle ESCAPESHOW – L’ESPECTACLE ON ESCAPES O MORS, un format teatral totalment nou que adapta el concepte Escape Room a un escenari on els convidats especials són TOTES LES PERSONES DEL PÚBLIC que vingui a veure l´espectacle.
Basat en el concepte de moda Escape Room, EscapeShow és el primer espectacle on els participants, és a dir el públic, es juga la vida perquè... o escapa o mor! Es tracta de 90 minuts intensos on l'espectador esdevé el protagonista,  90 minuts d’infart per trobar l'antídot del gas amb el qual el públic ha estat intoxicat,  90 minuts per sobreviure. Un espectacle interactiu on els espectadors hauran de resoldre enigmes, observar, superar proves, contestar preguntes, prendre decisions, col·laborar amb la resta de públic i tot a temps real per conservar la seva vida. Perquè no us podeu ni imaginar com és d’excitant utilitzar el 'coco'…

Fins a on som capaços d'arribar per l'espectacle? 
En format late-night, es tracta d'un nou concepte d’espectacle interactiu on guiats per la presentadora, Clara Cape, els seus ajudants, “els Marcels”, i sota les ordres del famós assassí en sèrie Jason Room, el públic s'endinsa dins d’un extravagant concurs ple de proves adrenalítiques que haurà de resoldre si vol trobar la forma d'escapar.
. Horaris i preus: TOTS ELS DISSABTES, A LES 19:30H.
Preu taquilla: 22€ Idioma: Català Durada: 90 minuts 

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios