El millor blues arriba a Craft Barcelona aquest cap de setmana de la mà de Tota Blues

Barcelona és sempre sinònim d'experiències úniques, com les que ens brinda Craft Barcelona cap de setmana rere cap de setmana amb la seva constant aposta per la música en directe combinada amb grans àpats i cervesa artesanal. Aquest cap de setmana el gran protagonista serà el blues i el jazz amb els concerts de noms tan reputats com els de Tota Blues, Marin Leiton Trio o Fede Aguado. 
L'entrada per a tots els concerts és gratuïta, excepte pel de Setembre (5 euros).
L'agenda complerta de concerts aquest cap de setmana a Craft Barcelona:

Divendres 3, 23h: Martin Leiton Trio - Craft&Jazz Sessions  

El contrabaixista Marin Leiton, que al llarg de la seva carrera ha experimentat amb estils musicals tan dispars com el folklore llatinoamericà i el flamenc, és el líder d'aquest fantàstic trio jazzístic que inaugurarà el cap de setmana de música en directe a Craft Barcelona. El contrabaix de Leiton estarà acompanyat del saxo tenor de Santi de la Rubia i Andreu Pitarch i la seva bateria. La millor forma de relaxar-se després d'una llarga setmana de feina.

Dissabte 4, 13h: Fede Aguado - Ciclo Beermut&Blues  
 
Parlar de Fede Aguado és parlar de la més pura essència del blues madrileny. Veu, guitarra i dobro li són més que suficients a aquest referent del blues espanyol per emocionar al públic en totes les seves actuacions. Destaquen les seves lletres carregades d'ironia, humor i originalitat, sempre reflexives i profundes.
 
Diumenge 5, 13h: Tota Blues - Ciclo Beermut&Blues 

El plat fort d'aquest cap de setmana a Craft Barcelona es tracta de Tota Blues. Aquest músic argentí és pura energia sobre l'escenari i utilitza el blues com a catarsis, i el públic ho percep des del primer minut del concert. A Craft Barcelona versionarà temes clàssics del blues i interpretarà alguns de la seva pròpia collita, i juntament amb una bona cervesa artesanal serà el millor pla possible per a l'aperitiu del diumenge.
 
Diumenge 5, 22h: Setembre - Cicle #CançóAutor (5 euros)

No hi ha millor manera d'acabar el cap de setmana que amb un bon sopar acompanyat de música en directe i cervesa artesanal. Craft Barcelona et brinda aquesta oportunitat amb el concert de Setembre, un grup de pop-rock català molt enèrgic. L'entrada per a aquest concert té un preu de 5 euros.
 
 
Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges i links cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios