El Festival Música i Veu s'inicia aquest diumenge amb el concert de Duo Degas

Duo Degas, la convergència de diferents arts sobre l'escenari

Aquest diumenge 22 de gener s'inicia la tercera edició del Festival Música i Veu de la mà d'una formació que agrupa joventut, talent i innovació. Duo Degas és una excel·lent mostra de com diferents arts poden convergir en un únic espectacle: música, dansa i pintura es donen la mà sobre l’escenari per a donar vida a un concert impossible d’oblidar. Aquest curiós i original duet està format per Ander Tellería, guanyador de la primera edició del Premi Joventuts Musicals de Catalunya, i Mateja Zenzerovic, una acordionista croata reconeguda a nivell internacional. L’espectacle, anomenat ‘Ballet i pintura’, es tracta d’un recital que uneix el ballet i la pintura a través de la música. Una delícia artística transversal.

Festival Música i Veu, molt més que un festival de música
 
Per tercer any consecutiu arriba a Vilafranca del Penedès el Festival Música i Veu, una jove i atrevida aposta que es consolida com un dels atractius culturals més importants de la primera meitat d'any al Penedès. Organitzat per la Fundació Pinnae i les Joventuts Musicals de Vilafranca, amb la col·laboració de la Xarxa de Músiques de Catalunya, el festival oferirà una sèrie de concerts a l'Auditori Fòrum Berguer Balaguer de Vilafranca fins al dia 4 de juny. Totes les entitats organitzadores són sense ànim de lucre i treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical.


La principal singularitat del Festival Música i Veu és l'ampli ventall d'estils musicals que aplega. La programació del festival es pot consultar al complet aquí. La gran novetat d'aquesta tercera edició és que el 10% del total recaptat al festival anirà a parar a la Fundació l'Espiga, una entitat no lucrativa que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen discapacitats físiques o mentals.

Les entrades pels concerts oscil·laran entre els 8 i els 12 euros, uns preus pensats perquè tothom pugui gaudir de la millor música a preus populars. Es podran comprar tant a les taquilles del mateix auditori com a través del portal online de la Fundació Pinnae a topticket.cat.

Com en edicions anteriors, al finalitzar el concert s'oferirà als assistents una copa de cava Jané Ventura i un tast de catànies, un moment on públic i músics podran trobar-se i parlar sobre la passió que els uneix: la música.

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios