Concert solidari ‘AMOR X AMOR – Duets de Musicals’ al Teatre Victoria


El Teatre Victòria de Barcelona acollirà el proper 14 de febrer de 2017 (21h) el concert solidari 'AMOR x AMOR – Duets de Musicals', una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i una voluntat de col·laboració amb els infants i joves que més pateixen. Els beneficis d’aquest concert aniran destinats a ISOM, entitat que atén a infants i joves en situació de risc d’exclusió social.

La publicació a xarxes socials fa uns dies d’un article suggerint l’organització d'un concert de cançons de teatre musical interpretades a duo el proper 14 de febrer, dia de Sant Valentí, va tenir una resposta immediata i contundent de professionals i amants del teatre musical. Artistes de renom del gènere es van oferir a cantar un duet, pianistes a tocar en directe... Tot va començar a fluir com si tingués vida pròpia... i ho segueix fent!

En una setmana, el concert ha estat una realitat.

'AMOR x AMOR – Duets de Musicals' comptarà amb direcció escènica d'Alícia Serrat (PEGADOS, 'Escape Show'), direcció musical de Xavier Torras (actual director musical de MAMMA MIA!) i serà presentat per Ferran Guiu (director de DIES NORMALS).

Entre els més de 30 artistes que participaran en aquest concert estaran Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Roger Berruezo, Albert Bolea, Marta Capel, Mariona Castillo, Georgina Cort, Laura Daza, Sandra de Victoria, Mireia Dolç, Lu Fabrés, Gracia Fernández, Marc Flynn, Dídac Flores, Jan Forrellat, Ernest Fuster, Víctor Gómez, Ferran González, Júlia Jové, Mireia Mambo, Anna Mateo, Xavier Mestres, Clara Moraleda, Xavi Navarro, Patricia Paisal, Neus Pàmies, Sylvia Parejo, Esther Peñas, la cantant Sara Pi, Marc Pujol, Judith Tobella, Lucía Torres, Joan Vázquez, Mònica Vives o Rubèn Yuste; intèrprets amb gran trajectòria que han protagonitzat musicals com ‘Rent’, ‘Mamma Mia’, ‘Mar i Cel’, ‘Sicter Act’ o ‘Hair’, o que estan protagonitzant musicals com ‘Scaramouche’, ‘Flor de Nit – El Cabaret’, ‘El despertar de la primavera’, ‘Invisibles’, ‘Gente Bien’, ‘Priscilla’ o ‘Sugar’, entre d’altres.

En aquesta vetllada solidària s’escoltaran duets de musicals contemporanis ja convertits en clàssics, com MISS SAIGON, RENT o WICKED; de musicals d’animació, com THE PRINCE OF EGYPT; o d’espectacles estrenats recentment a Broadway que fins ara mai s’han sentit als escenaris del nostre país, com WAITRESS o DEAR EVAN HANSEN; així com un dels temes del darrer film musical d’èxit LA LA LAND.

El concert compta amb la col·laboració de la companyia Dagoll Dagom, que actualment representa el musical SCARAMOUCHE al Teatre Victòria; i de l'Ajuntament de Barcelona.

Les entrades per 'AMOR x AMOR – Duets de Musicals' ja estan a la venda a través de www.teatrevictoria.com.

ESPECTACLE A BENEFICI DE ISOM - WWW.ISOM.CAT

La Fundació ISOM atén a infants i adolescents i les seves famílies en situació de risc d’exclusió social. Promouen la seva autonomia, capacitats i qualitat de vida mitjançant projectes d’acció social especialitzada, una atenció relacional de proximitat i individualitzada, coherent amb la seva responsabilitat social.

Col·laboren amb l’administració pública i la iniciativa privada per impulsar projectes innovadors i de qualitat.

La qualitat dels seus projectes ve donada per l’exigència dels infants i adolescents que al llarg del temps han atès i que actualment els ha fet plantejar un nou repte.

Assolir la majoria d’edat legal no implica estar preparat per fer front a la vida adulta. Tot i que un gran nombre de nois i noies fan un bon procés dins dels seus projectes i amb els ajuts i serveis existents un cop assoleixen la majoria d’edat, en alguns casos es fa necessari un acompanyament en la vida adulta més enllà dels 21 anys.

Aquesta necessitat implica un nou repte. És per això que ISOM està treballant conjuntament amb nois i noies que atenen actualment i amb d’altres, els quals fa anys que ja no estan tutelats per l’administració pública, per oferir un projecte que contempli la inserció laboral, la formació, l’habitatge temporal i seguiment i assessorament per tots els nois i noies que ho demanin i ho necessitin.

ISOM us anima a participar en el concert solidari AMOR X AMOR per sumar en aquest projecte que permetrà garantir una vida autònoma i per tant més digna als nostres joves.

Edició periodista Jussara maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios