Cines Full es converteix en el multisala que primer projecta les estrenes de la setmana cada divendres al matí

Els espectadors dels cines estan d'enhorabona. Ara també podran gaudir de les estrenes del cap de setmana, els divendres al matí. Els cines Full del Centre Comercial Splau han programat sessions matinals de dilluns a divendres en horaris que van des de les 11:10 fins a les 14h que contemplen totes les estrenes de la cartellera, fins i tot les del cap de setmana.
Per tant tots els cinèfils tenen la possibilitat de poder veure les estrenes de divendres, al matí, enlloc de divendres a la tarda com fins ara. Aquest nou servei per als usuaris dels cines, converteix al multisala del Cornellà en en el primer de Catalunya que programa en versió doblada les darreres estrenes. Gràcies a aquesta programació, els usuaris dels cines van poder veure el passat 13 de gener al matí la premiada "La, La Land. La ciudad de las estrellas" o "Underworld: Guerras de sangre", per als seguidors de la saga. Aquest divendres 20, Cines Full estrenaran al matí pel·lícules com "Triple XXX: Reactivated" o "Figuras ocultas", en d'altres opcions d'estrenes de la cartellera.

Cines Full dóna l'opció, d'aquesta manera, que col·lectius amb horaris diferents, puguin gaudir del millor cinema també al matí. En aquest sentit  des de la direcció de comunicació i màrqueting dels cines es posa l'accent en incentivar perquè nous grups puguin anar al cine. "Volem informar a nous col·lectius de la possibilitat d'anar el cinema al matí i crear, d'aquesta manera un costum nou ", explica Laia Marsal, directora de màrqueting.


Sobre Cinemes Full
Situats al Centre Comercial Splau, els Cinemes Full són el multisala amb més sales d'Espanya. En 2015, prop d'1.300.000 usuaris van passar per alguna de les seves 28 sales, arquitectònicament adaptades per a la màxima immersió de l'espectador en la pel·lícula. Des de l'any 2015, els Cinemes Full són els cinemes amb més sales del món dotades de tecnologia Dolby Atmos, una experiència per la qual l'espectador no ha de pagar més del que val una entrada habitual.

Per a més informació sobre la Full Experience, cliqueu aquí.

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios