ÚLTIMES ENTRADES PER VEURE A DAMARIS GELABERT AL TEATRE VICTÒRIA


Els dies 27, 28, 29, 30 i 31 DE DESEMBRE es podran veure a l'escenari del Teatre Victòria de Barcelona, els vuit únics concerts-espectacles que DÀMARIS GELABERT dedica al Nadal.  Un espectacle inspirat en la seva cançó M’agrada el Nadal, on també podrem escoltar les seves cançons més populars i un recull de temes de Nadal. A l’escenari estarà acompanyada pels seus músics: la Lola (videoclip Qui sóc jo?), la Caterina (videoclip Bon dia!) i l’actor David Cuspinera. Una oportunitat única de veure un concert entranyable en família.
Les més de 7.000 entrades venudes pels primers concerts de M’agrada el Nadal han obligat a la productora a programar més funcions al Teatre Victòria. Tot i això, són molt poques les entrades que queden a la venda i es preveu exhaurir tot l'aforament en uns dies. 
La cantant pedagoga i musicoterapeuta s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a escoles bressols i aules d’educació infantil on nens i nenes les canten i les gaudeixen. L’experiència d’aquest concert-espectacle ens dóna l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius. Quan cantem, generem moments tan significatius que, segurament, queden instaurats en la memòria dels nostres infants tota la vida.

El fenomen
DÀMARIS GELABERT comença de la mà del music Àlex Martínez, amb qui crea el segell discogràfic Totsona Records. El seu primer disc Totsona! es converteix en un referent per a professors d’educació infantil que no dubten en començar les seves classes amb el hit ‘Bon dia’, convertint als nens i nenes en els millors prescriptors de les cançons de la Dàmaris i aconseguint xifres records de visitants al seu canal de Youtube: www.youtube.com/user/damarisgelabert . El videoclip de Bon dia! ha arribat a més de 3 milions de reproduccions.

NOU DVD A LA VENDA 


Dàmaris Gelabert, cantautora, pedagoga i musicoterapeuta, ja compta amb el seu segon DVD, CANTA! Vol. II, amb tretze nous videoclips de les seves cançons més populars. Els videoclips de la Dàmaris Gelabert, produïts per Totsona Records han suposat un gran èxit. El primer DVD editat al novembre 2013 que contenia 15 videoclips, va ser un èxit de vendes i actualment, el seu canal YouTube, acumula més de 30 milions de visualitzacions. El canal YouTube de Dàmaris Gelabert és probablement un dels canals musicals més visitats de Catalunya, amb més de 27.000 subscriptors. Aquest estiu, Totsona Records va decidir engrescar-se de nou en la producció de 13 videoclips de cançons ja editades en discs de l'autora com: "Anem d'excursió", "Els mesos de l'any", "No som penjadors", "Fem una fila", ... dues noves cançons: "Fruites i verdures" i "Sóc ric” gravada en directe al l’Espai cultural i gastronòmic Tarambana de Cardedeu i també s’inclou el videoclip de la cançó: “M’agrada el Nadal”.

En aquesta ocasió Totsona ha tornat a comptar amb el realitzador Jordi Call, un dels realitzadors del programa televisiu "Salvados" i de nou l'escenografia dels videoclips, ha anat a càrrec del Taller d'escenografia Castells i Planes. Per a la direcció artística s’ha comptat amb la col·laboració de Francesca Masclans i David Cuspinera, en el DVD es troben també la versió dels videoclips en Llengua de signes, tot sota la direcció d'Àlex Martínez. 


Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges i vídeos cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios