LA MÀGIA DE ZAS arriba al TEATRENEU a partir del 27 de novembre


A partir del diumenge 27 de novembre, a les 12 h, es podrà veure a l'escenari del Teatre Teatreneu (Terol, 26).: ZAS, el primer espectacle musical de màgia. El xou ve de la mà del mag Pablo Barán, més conegut com a Màgic Pablo, que als seus 19 anys ha arribat per reinventar el món de la màgia. ZAS, tan sols podrà veure's en 16 úniques funcions.

Alguna vegada has desitjat tancar els ulls i aparèixer en l'altra punta del món? I si et diguessin que això és possible amb un simple ZAS?

La història de ZAS, gira entorn d'un viatge amb diverses destinacions i amb un laboratori com a punt de partida. L'espectacle, que compta amb la participació de les ballarines Cristina i Judit, aposta per fusionar la màgia amb la dansa, donant lloc a un format mai vist. Una increïble escenografia en 3D, vestuaris ambientats en diferents països i sorprenents efectes
visuals són els elements clau per transportar als espectadors a través d'un món de fantasia. Tot això acompanyat d'una infinitat de jocs, des de grans a petites il·lusions que despertaran la sorpresa de tots.

No apartis la mirada de l'escenari perquè mai saps el que pot passar... Vine a descobrir amb tota la família aquest fantàstic espectacle i només tu descobriràs què és ZAS. Que no t'ho expliquin...



Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios