Jocular Theatre presenta CONSTELLATIONS a l'Almeria Teatre


El proper 10 de novembre, a les 20:00 hores, s’estrena a l’ALMERIA TEATRE l’obra CONSTELLATIONS, l'última producció de la companyia anglesa Jocular Theatre.

L’espectacle dirigit per Joshua Zamrycki i representat íntegrament en anglès, explica la història de l’apicultor Roland, qui s’enamora de Marianne, una prestigiosa catedràtica de la Universitat de Sussex. Entre ells sorgeix un fugaç romanç sense futur, però el temps fa que es retrobin de casualitat i retorni el sentiment inicial. Tot i que cadascú té una nova vida, fan el possible per a mantenir el contacte. 

Nick Payne, un jove dramaturg britànic amb un intens i aplaudit recorregut, és l’autor d’aquesta peça inspirada en la teoria quàntica de multiversos, sobre l’amor i la mel, fet que aporta cert ingeni al personatge de Marianne, experta en cosmologia quàntica. 

CONSTELLATIONS, que estarà en cartell durant 2 úniques setmanes, es va estrenar per primer cop al Royal Court Theatre de Liverpool el 2012, i va ser premiada com a Millor Espectacle en els Evening Standard Theatre Awards.


Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios