Miriam Ponsa exposa als Premis Nacionals d'Artesania 2015 a Barcelona.

Miriam Ponsa aportarà dues peces de desfilada a l’exposició dels primers premis Nacionals d’Artesania que s’inaugura avui, dimecres 21 d’octubre, a les 19.30h a Artesania Catalunya, al carrer dels Banys Nous, 11 de Barcelona.



L’exposicó Premis Nacionals d’Artesania recull una mostra dels treballs dels guardonats als premis en què es va reconèixer amb una menció especial a Miriam Ponsa per l’equilibri aconseguit entre la combinació de les tècniques més modernes del disseny amb les tècniques més tradicionals. El jurat va destacar l’aportació de Miriam Ponsa per tal de fer de l’artesania un valor afegit dins de la moda. Per Miriam Ponsa la menció especial va suposar un important reconeixement a una manera d'entendre la moda, multidisciplinar i en què les tècniques més modernes es fusionen amb les més tradicionals en un procés d'investigació constant.

Miriam Ponsa participa ara de l’exposició Premis Nacionals d’Artesania 2015 amb dues peces de desfilada d’elaboració artesanal. La primera és una armilla que combina cintes de cotó i tires de làtex i que va ser elaborada amb la tècnica de trenat sense teler de la col·lecció Dones Mula, que va ser reconeguda com la millor col·lecció Primavera-Estiu 2015. La segona peça és un barret de cordó de cotó amb la tècnica de cosit artesanalment sobre el mateix barret. La peça forma part d’Arte Povera, la col·lecció primavera-estiu 2016 que va presentar a la 080 Barcelona Fashion Week.

L’exposició romandrà obertà des d’avui 21 d'octubre i fins el 15 de novembre i es podrà visitar de dilluns a dissabte de 10h a 20h i diumenges i festius de 10 a 14h.


Text i imatges cedides per assessoria de premsa

Comentarios