Festival Música i Veu de Vilafranca del Penedès organitza una gala lírica amb la mezzosoprano Cristina Segura i el pianista Josep Surinyac



El Festival de Música i Veu de Vilafranca del Penedès s'ha convertit, en tan sols tres edicions, en la cita musical de referència del Penedès. I això es nota en la programació: per a tots els públics i eclèctica. A punt de posar el punt i final al festival (queda la Gran Nit del Soul que es viurà el 9 de juliol amb LEONN Meade, una de les veus que ha acompanyat a grans artistes internacionals), Vilafranca s'engalana per programar una gala lírica amb la mezzosoprano Cristina Segura, que proposa un recital a l’entorn del mite de Carmen, la darrera obra de Bizet i l’òpera francesa més representada arreu del món, amb un programa que inclou obres d’autors que, seguint Bizet, van adoptar Espanya com a font d’inspiració. Segura ha ofert concerts al teatre la Zarzuela, l’Opera de Lausanne i va ésser escollida Jove Promesa del festival de Lied Life Victoria.


Cristina Segura estarà acompanyada al piano per Josep Surinyac, guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals en les modalitats de música de cambra i lied. Actualment és el pianista del Cor de Noies del l’Orfeó Català que dirigeix B. Reixach i és professor de lied i de música de cambra al Conservatori Superior del Liceu i a l’Esmuc.
Amb només tres edicions, el Festival de Música i Veu s'ha posicionat com una cita obligada per al Penedès i, gràcies a la seva programació, el seu abast s'ha estès a la província de Barcelona.

La gala lírica serà, sens dubte, un dels concerts més especials de tot el Festival Música i Veu.

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges i vídeos cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios